رشته بهداشت مواد غذایی

رشته بهداشت مواد غذایی و ایمنی تغذیه سالم و مخلفات دیگر جهت پیشگیری از عوارض مواد غذایی و همینطور از جمله غذاهای صنعتی که از مواد نگهدارنده استفاده می‌کنند و آثار مطلوبی بر سلامتی افراد دارند، ایجاد شده و رشته بهداشت مواد غذایی علمی است که راجع به غذای سالم ، غیر آلوده و غیر تقلبی و روش های تهیه و نگهداری و مصرف نمودن آن به مطالعه می پردازند. رشته بهداشت مواد غذایی یکی از بهترین رشته های پرطرفدار گروه آزمایشی دامپزشکی می باشد که هرساله داوطلبان زیادی را به خود مجذوب کرده است.

هدف از ایجاد این انتخاب رشته تربیت نیروهای متخصص و کارآمد جهت بر نظارت و حلاجی مواد غذایی برای ویرایش سلامت مواد غذایی می باشد. در بیشتر این نوع از رشته ها در حظور جهت پیشگیری از عوارض ناشی از مواد نگهدارنده ایجاد شده است. و داوطلبانی که علاقه مند به تحصیل در این رشته در مقطع دکتری هستند، می بایست باید در زمان دقیق متناسب به ثبت نام آزمون دکتری سراسری اقدام نمایند.

و در همین واسطه افراد هایی که می خواهند در آزمون کنکور 1400 شرکت کنند قبل از هر کاری نمونه سوالات امتحانی سال قبل و برای امسال را تهیه بکنند و روش صحیح و غلط و بودن را به شما یاد بدهند و همینطور با بهره گیری از ویدیوهای آموزشی اختیار این را دارید که با تمایل دادن به برخی از این سوالات میتوانید شما ترغیب کنند. بسیاری از افراد به دنبال راه دریافت منابع آزمون دکتری هستند که برای سادگی در این امر تصنیفاتی را تحت عنوان منابع آزمون دکتری در این نوع از رشته ارائه داده ایم. و بیشتر دانش آموختگان می توانند از نوع ترفند بهره خاص را در این زمینه مواد غذایی ببرند.

بیشتر بخوانید!
ساماندهی سهمیه‌ها از زبان معاون آموزشی وزارت بهداشت

ضرورت و اهمیت دوره رشته بهداشت مواد غذایی

با بهره گیری و انتخاب در این زمینه مواد غذایی می توانید با افزایش تقاضا کننده ها برای غذاها از جمله مواد پروتئینی را در نظر داشته باشید , تامین این بخش از نیازهای غذایی همانقدر که از نظر مقدار اندازه دارای اهمیت بسیار است، که از نظر سلامت و بهداشتی بودن، اهمیتی دو چندان دارد. چرا که به طور مستقیم با بهداشت و سلامت همیشه در ارتباط است.

از طرفی دیگر در بیشتر موضوعات فزایش تولید و توسعه صادرات غیر نفتی برای رها شدن از وضعیت اقتصادی تک محصولی اهمیت گسترده ایی یافته است و در این میانه افزایش تولید فرآورده های مواد غذایی دامی برای تامین نیازهای داخلی و نیز حضور در بازارهای جهانی مورد توجه افراد قرار گرفته است که آشنایی با این اصول و کنترل تولید و کنترل فرآیند (GHP  و GMP) در همین نوع بند و نیز برقراری و مصوبات کودکس الیمانتاریوس لازم در این زمینه نیز می باشد.

همچنان با نقش و توانایی در این رشته عبارت اند از:

  • عوامل بهداشت در واحد های با تولید فرآورده های غذایی با منشاء دامی و صنایع جانبی وابسته به آن
  • همکاری در بازرسی بهداشت گوشت در کشتارگاه های دامی و ماکیانی
  • همکاری در بازرسی بهداشتی در مراکز پخش فرآورده های غذایی و مواد خامی
  • ارائه خدمات کارشناسی در آزمایشگاه های کنترل کیفیتی و بهداشتی در مواد غذایی

منابع آزمون این رشته در سال  1400

کنکور آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پر تقضا کننده ترین آزمون هایی است که هر سال در کشور برگزار می شود و رقابت بسیار متقابلی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از مهم ترین عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاه بودن از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مطالب منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت را برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به تصنیف درآورده ایم. داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد حتی گروه پزشکی که قصد این را دارند در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی نسبت حتما به ثبت نام ارشد وزارت بهداشت اقدام کنند و  باید دارای  مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و برای پذیرش در این رشته همنامی داشته باشد.

بیشتر بخوانید!
یادگیری آسان

احتمال دارد برای بسیاری از داوطلبان آزمون دکتری این سوال برای خیلی از افراد مطرح شود که فارغ التحصیلان چه رشته هایی می توانند در این زمینه رشته بهداشت مواد غذایی به تحصیل بپردازند به همین خاطر رشته هایی که باید فارغ التحصیلان در این زمینه آن را انتخاب کنند بستگی به نوع کد رشته و تحصیل است زیرا برای انتخاب این رشته بهداشت مواد غذایی باید علاقه مندی و اطلاعات کافی و مبتدی در این زمینه را داشته باشند. زیرا در مقاطع تحصیلی کاردانی , کارشناسی , کارشناسی ارشد و حتی دکتری باید درک ایمنی در باب موضوع این محصولات مواد غذایی نظارت داشته و حتی در ارتقا سلامت مواد غذایی هم تاثیر بسزایی در امور سطح بهداشت جامعه را داشته باشد.

 

نکات لازم برای کنکور سراسری

با بهره گیری از این مقالات شما می توانید با توجه گام مورد نظر در کنکور سراسری رشته بهداشت مواد غذایی داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی لازم است با توجه به سرفصل‌های آزمون دکتری 1400 رشته بهداشت مواد غذایی که در دفترچه ثبت نام دکتری 1400 مشخخص شده ، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تـــمـاس
×

پشتیبانی 24 ساعته

×